MİLTAR Tekli System- ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ - MİLTAR Tekli System- DROWSING

MİLTAR Tekli System- ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ - MİLTAR Tekli System- DROWSING

Vlachos Team | Gold Hunter
‘Ζήσε την Εμπειρία’
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ – ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Ενοικίασεις -Πωλήσεις – Ανταλλαγές – Επισκευές – Αναβαθμίσεις – Αποσύρσεις
ΒΟΥΡΝΟΒΑ 17 ΝΙΚΑΙΑ 18452
Τηλ : 210 598 1296 – Whats up -6974115407
Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
Site : www.gold-hunter.gr
Mail : connecta.it@gmail.com

Δυνατότητες έρευνας

Απόσταση εντοπισμοί ως 2500 μέτρα
Βάθος εντοπισμού ως 30 μέτρα

Επιλογές αναζήτησης

GOLD
SILVER
SPACE
TEST ALL METAL

Είναι η πιο αξιόπιστη μάρκα μεταξύ των συσκευών σάρωσης πεδίου. Ο σαρωτής πεδίου Miltar, ο οποίος παράγεται και πωλείται με το MİLTAR – Tekli Sistem Detector , είναι το μοντέλο σάρωσης πεδίου που προτιμάται περισσότερο από τους κυνηγούς θησαυρών με την μεγάλη απόσταση σάρωσης, το εξαιρετικό βάθος και τη δυνατότητα διαχωρισμού.Σάρωση πεδίου Miltar Υψηλές επιδόσεις σας περιμένουν στο πεδίο με τα ειδικά φίλτρα μάρτυρες που χρησιμοποιούνται σε αυτό και το ηλεκτρονικό κουτί που ελέγχεται από μικροεπεξεργαστή.Το μεγαλύτερο εύρος των συσκευών σάρωσης πεδίου είναι να δώσουν κατεύθυνση για το πού να κοιτάξουν εάν το έδαφος είναι μεγάλο. εδώ είναι το Miltar Field Device είναι το καλύτερο προϊόν που παράγεται για να σας καθοδηγήσει σε θησαυρούς και κοιλότητες. ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΤΗ MILTAR

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Μπορείτε να αναζητήσετε τα μέταλλα που θέλετε στο ηλεκτρονικό κουτί με μικροεπεξεργαστή, για παράδειγμα, εάν θέλετε να αναζητήσετε χρυσό στο πεδίο, μπορείτε να αναζητήσετε χρυσό προσαρμόζοντας τη θέση χρυσού στο κουμπί λειτουργίας στο ηλεκτρονικό κουτί. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή για οποιοδήποτε μέταλλο ή χώρο θέλετε. Έτσι, ό, τι θέλετε να αναζητήσετε, η συσκευή σάρωσης πεδίου Miltar θα σας οδηγήσει σε αυτήν.

ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΑΡΩΣΗΣ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΟΣ

Η συσκευή σάρωσης πεδίου Miltar είναι ένα ασυναγώνιστο προϊόν όσον αφορά την απόσταση σάρωσης περιβάλλοντος. Επιπλέον, με τον σαρωτή πεδίου miltar, ο οποίος έχει εξαιρετική ικανότητα βάθους, το βάθος και η απόσταση σάρωσης δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα.

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝΤΟΣ

Η συσκευή σάρωσης Miltar Field παίρνει τα ειδικά ΦΙΛΤΡΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ που χρησιμοποιούνται στο μέγιστο πλεονέκτημά της. Αυτά τα ΦΙΛΤΡΑ παρέχονται με τη γνώση και την εμπειρία πολλών ετών. Χάρη σε αυτά τα φίλτρα , το περιθώριο σφάλματος ελαχιστοποιείται και παρέχει μεγάλη επιτυχία σε σύγκριση με άλλες συσκευές σάρωσης πεδίου.

ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ

Εάν το επιθυμείτε, θα μπορείτε να κατευθυνθείτε στον στόχο που αναζητάτε σε μικρότερο χρονικό διάστημα με το δείγμα που θα βάλετε στον κρυφό θάλαμο στη συσκευή σάρωσης πεδίου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το αντικείμενο που ψάχνετε στο σπίτι και να ρυθμίσετε τη συχνότητα στη σωστή θέση από το ηλεκτρονικό κουτί. Η συσκευή σάρωσης Miltar Field ήταν εμπνευσμένη από το πολύ παλιό σύστημα ράβδων. Από την αρχαιότητα, οι άνθρωποι προσπαθούσαν να εντοπίσουν υπόγεια αντικείμενα, δομές όπως το νερό και τα ορυχεία με τέτοια ραβδιά. Με το φάρμακο, τα κουτιά συχνότητας, τον εργονομικό σχεδιασμό, ο σαρωτής πεδίου Miltar καταγράφει τις συχνότητες που εκπέμπονται από παλιά μέταλλα και δομές στο έδαφος. Με τα ισχυρά διαισθητικά χαρακτηριστικά του, η συσκευή σάρωσης πεδίου ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα των βιονικών και ηλεκτρονικών συστημάτων, ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

ανιχνευτες χρυσουMİLTAR Tekli SystemΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ

Post a Comment

0 Comments